با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

واکنش نماینده مجلس به تفکیک وزارت صمت

یک نماینده مجلس شورای اسلامی با تصریح بر اینکه با تفکیک وزارت صمت و تشکیل وزارت بازرگانی مخالف است گفت: در مجلس دهم نیز بحث تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح بود که در نهایت به جایی نرسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید حمیدرضا کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی با تصریح بر اینکه برای رفع مشکلات وزارت صمت باید از نیروهای توانمند استفاده کرد گفت: مشکل ما مسائل مدیریتی است و ما مشکل ساختاری نداریم بنابراین درباره تفکیک وزارت صمت و تشکیل وزارت بازرگانی، بنده با این کار مخالفم.

 

وی متذکر شد: در مجلس دهم نیز بحث تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح بود که در نهایت به جایی نرسید.

 

نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده معتقدم که ما باید از ظرفیت‌های موجود برای رفع مشکلات کشور استفاده کنیم.

 

وی با تاکید بر اینکه ما نباید مدام به دنبال تفکیک و ادغام وازرتخانه‌ها باشیم، ادامه داد: مأموریت‌های بخش صنعت، معدن و تجارت کشور کاملاً مشخص است و باید افرادی توانمند و با ظرفیت بالا در این مجموعه‌ها به کار گرفته شوند تا مشکلات این وزارتخانه مرتفع شود.

 

کاظمی تاکید کرد: ما برای رفع مشکلات وزارت صمت باید از نیروهای توانمند استفاده کنیم. مشکل ما مسائل مدیریتی است و ما مشکل ساختاری نداریم.

 

نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر ما مشکلات مدیریتی را حل و فصل کنیم، نیازی به تغییر ساختار نداریم.

 

وی متذکر شد: خوب است به یاد آوریم که چه مشکلاتی باعث شد که بخش بازرگانی را در بخش صنعت و معدن ادغام کردیم؟ همین مشکلات مدیریتی باعث این کار شد. الان هم مشکلات مدیریتی در وزارت صمت وجود دارد و برخی از افراد معتقدند که راهکار حل این مشکل آن است که این وزارتخانه تفکیک شود.

 

کاظمی در پایان خاطرنشان کرد: اگر ما مشکلات مدیریتی را حل کنیم، نیازی به تفکیک نیست. بهتر است که به جای تفکیک وزارت صمت به دنبال رفع مشکلات مدیریتی این وزارتخانه باشیم./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار